Retourneren

Retourneren of ruilen van uw bestelling

Bent u niet tevreden met het bestelde artikel? Heeft u het verkeerde artikel besteld? Of wilt u om een andere reden toch van de koop afzien?
Dan kunt u uw bestelling retourneren of ruilen. Zowel consumenten als zakelijke klanten hebben bij IVOL 14 dagen bedenktijd.

 • Te retourneren producten dienen compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking te zitten. Bekijk het product gerust zoals u in een winkel zou doen.
  Bijvoorbeeld: haal het whiteboard uit de doos en bekijk het van alle kanten, maar ga het niet aan de muur hangen en erop schrijven.
 • Producten welke lichte gebruikersschade hebben of niet meer compleet zijn, mag u binnen de gestelde termijn van 14 dagen retourneren. Wij vergoeden 75% van het aankoopbedrag.
 • Producten die onherstelbare schade hebben (zoals een verkeerd gedemonteerde bureaustoel, ernstige beschadigingen etc.) kunnen wij niet retour nemen. U ontvangt geen vergoeding.
 • Producten welke speciaal voor u op maat gemaakt of geproduceerd worden zijn uitgesloten van retour.
 • Retourkosten zoals verpakkings- en verzendkosten, zijn volledig voor rekening van de klant.

Hoe zend u uw bestelling retour?

 1. Verpak het artikel zoals u het van ons heeft ontvangen.
 2. Download het retourformulier, print dit uit en vul dit in. Klik hier om te downloaden.
 3. Verpak alles zorgvuldig in een doos. Dit mag de doos zijn waarin de bestelling geleverd is.
 4. Stuur uw retourzending naar onderstaand adres:
Trapmatten24.nl
Habraken 2327
5507 TKĀ  Veldhoven
Nederland


Wij verwerken uw retourzending als volgt

De afhandeling van uw retourzending kan 2 tot 3 weken in beslag nemen. Indien u kiest voor restitutie van het aankoopbedrag dan wordt dit binnen 2 weken na ontvangst van de retourzending verwerkt.Mocht u een artikel willen ruilen voor een ander artikel, dan kunt u dit aangeven op het retourformulier. indien u spoedig een vervangend artikel wenst te ontvangen adviseren wij u een nieuwe bestelling te plaatsen. De nieuwe bestelling zal direct worden verwerkt. Hierdoor versnelt u het proces.


Verpak uw retourzending zorgvuldig

Let er op dat u de retourzending goed verpakt en maak indien nodig gebruik van papier of plastic om afzonderlijke onderdelen te beschermen. Zo voorkomt u dat het product tijdens het transport beschadigd. Als uw retourzending beschadigd bij ons aankomt wegens onzorgvuldig verpakken, zijn wij genoodzaakt om (een deel van) het te crediteren bedrag in te houden.


Bewaar uw verzendbewijs goed

Wanneer u een bestelling retour zend zorg dan dat u een verzendbewijs met trackingnummer krijgt. Hiermee kunt u controleren of het pakket bij ons is afgeleverd. Tevens dient dit bewijs ter garantie, mocht uw pakket onverhoopt kwijt raken. Bewaar dit bewijs dus goed totdat uw retourzending volledig is afgehandeld.


Let op!

Wilt u een Madrid of Valencia bureaustoel retourneren? Dan is het van belang om deze op de juiste manier te demonteren. In onderstaande video wordt het demonteren stap voor stap uitgelegd. Bij onjuist demonteren wordt de stoel onbruikbaar en zijn wij genoodzaakt om de kosten voor een vervangend onderdeel in rekening te brengen.

Heeft u de bureaustoel in echt lederen uitvoering? Bij deze uitvoering zit het kantelmechanisme al standaard onder de zitting gemonteerd. Het kantelmechanisme hoeft in dit geval niet te worden verwijderd van de zitting om in de doos te passen.