•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Trapleuningen RVS

Ons assortiment trapleuningen bestaat uit diverse modellen, waaronder prachtige moderne RVS trapleuningen. Maar ook aluminium en zwarte trapleuningen ontbreken niet op onze site. Naast diverse standaard afmetingen, leveren wij ook maatwerk trapleuningen. Iedere gewenste lengte met een maximum van circa 550 cm is mogelijk. En wij rekenen met een vaste prijs per centimeter zodat u zelf vooraf een berekening kunt maken van de kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Meer trapleuningen zien? Kijk dan hier!

Zwarte trapleuningen
Wilt u eens wat anders proberen? Ga dan voor een zwarte trapleuning! Deze steekt prachtig af tegen een lichte muur en u heeft nauwelijks last van vieze vingers op de leuning. De speciale coating is erg slijtvast en daardoor kan de trapleuning zelfs buiten worden toegepast.

RVS trapleuningen met standaard houders
Onze trapleuningen in combinatie met standaard houders zijn toepasbaar in vrijwel iedere ruimte. Ze geven een moderne look aan uw trappenhal. U kunt kiezen uit geborstelde of gepolijste afwerking, en uit vele standaard afmetingen of maatwerk. De trapleuningen in deze categorie worden geleverd inclusief RVS trapleuning houders met standaard design of zonder houders.

RVS trapleuningen met design houders
Onze complete pakketten met design trapleuningen en houders zijn ideaal om uw trappenhal een luxe uitstraling te geven. Ook deze trapleuningen zijn zowel in standaard maten als op maat leverbaar. De totaalpakketten zijn voorzien van onze schitterende design trapleuning houders met blinde bevestiging. Hierdoor ziet u nergens bevestigingsmaterialen of schroefgaten zitten. De design houders vormen een prachtig geheel met de trapleuning, waardoor deze nog beter tot zijn recht komt.

RVS look trapleuningen
Onze RVS look trapleuningen zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium, maar hebben de luxe uitstraling van RVS. Op maat zagen kunt u dan ook eenvoudig zelf, omdat het materiaal minder massief is dan RVS.

RVS vierkante trapleuningen
Onze vierkante RVS trapleuningen zijn erg stijlvol en vooral heel modern. Deze variant is enkel leverbaar van geborsteld staal. Wel heeft u de keuze uit standaard maten of maatwerk, en kunt u kiezen of u de leuning compleet met of juist zonder trapleuning houders wilt bestellen.