RVS trapleuning met design houders

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wilt u uw trappenhal een stijlvolle look geven? Dan zijn onze design trapleuningen van RVS de ideale oplossing! Deze 100% RVS trapleuningen zijn sterk, veilig, en vooral erg mooi vormgegeven.

Alle RVS design trapleuningen worden geleverd inclusief houders en het benodigde wandmontage materiaal. U heeft de keuze uit geborstelde of gepolijste afwerking en er zijn vele maten verkrijgbaar. Zit de gewenste afmeting er niet tussen? Dan kunt u zelf de lengte bepalen als u kiest voor een maatwerk trapleuning.

Stevig en veilig
Onze RVS design trapleuningen zijn gemaakt van zeer sterk RVS. Het RVS heeft een lange levensduur om ervoor te zorgen dat u extra lang plezier zult hebben van uw schitterende moderne trappenhuis. Onze trapleuningen zijn zeer stevig en daarmee ook erg veilig.

Compleet met design trapleuning houders
Onze design trapleuningen worden geleverd in combinatie met design trapleuning houders die het geheel een monderne look geven. Deze strakke, ronde houders hebben een zogenaamde blinde bevestiging. U ziet dan ook geen bevestigingsschroeven en dergelijke zitten.

Leverbaar in vele varianten
Met onze RVS design trapleuningen heeft u vele mogelijkheden. Zo is er keuze uit twee verschillende afwerkingen, namelijk geborsteld RVS en gepolijst RVS. Daarnaast zijn er vele standaardmaten verkrijgbaar, maar u kunt ook zelf de lengte bepalen als u kiest voor onze maatwerk RVS trapleuningen. Wij rekenen daarbij met een vaste prijs per centimeter, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. De maatwerk trapleuningen worden geleverd inclusief het benodigde aantal houders.

Eenvoudige montage
Monteren van deze RVS design trapleuningen is erg eenvoudig. U bevestigt de houders op de juiste plekken aan de muur met de bijgeleverde montage materialen. Vervolgens schroeft u met een kleine inbussleutel de leuning vast op de houders. Al het benodigde montagemateriaal wordt meegeleverd, inclusief wandbeslag en wandpluggen.