RVS trapleuning met standaard houders

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een RVS trapleuning geeft iedere trap direct een moderne uitstraling. Daarnaast is RVS erg stevig, en dat maakt het een perfect materiaal voor een veilige trapleuning. Bij ons kunt u kiezen voor zowel gepolijst of geborsteld RVS. Ook heeft u de keuze uit diverse afmetingen. Zit de gewenste maat niet tussen onze standaard maten? Ga dan voor een maatwerk trapleuning. Wij maken deze tot op de centimeter nauwkeurig voor u op maat en u kunt kiezen of u er wel of geen trapleuning houders bij wilt.

Gepolijst of geborsteld
Onze RVS trapleuningen zijn gemaakt van zeer sterk RVS. U heeft daarbij keuze uit een matte (geborstelde) of glanzende (gepolijste) afwerking. Een gepolijste variant oogt luxe, terwijl een geborstelde trapleuning weer minder vatbaar is voor vette vinger afdrukken.

Inclusief of exclusief trapleuninghouders

Diverse trapleuningen in ons assortiment worden geleverd als totaalpakket met onze 'standaard' trapleuning houders. Deze houders zorgen voor een nette afwerking van uw trapleuning. Maar u kunt ook kiezen voor een trapleuning zonder houders, waardoor u de trapleuning volledig naar eigens wens kunt maken.

Standaard afmeting of maatwerk trapleuning
Zit de gewenste afmeting niet tussen onze standaard maten? Kies dan voor een maatwerk trapleuning. Deze wordt door ons op maat gemaakt tot een maximale lengte van 550 cm. Ook onze maatwerk trapleuningen worden optioneel geleverd inclusief het geschikte aantal houders en het benodigde montage materiaal.

Eenvoudige montage
Montage van de RVS trapleuningen is heel eenvoudig. Bepaal de hoogte en positie van de trapleuning, en boor op de juiste plek gaten. U schroeft vervolgens de houders vast aan de trapleuning middels de meegeleverde schroeven. Daarna monteert u de RVS leuning in zijn geheel aan de muur.