...
Kopers-bescherming
Goed
4.46/5.00
Laden...

Trapmat rubber - Pin

€ 7,99 € 6,60
Calculating actual delivery date...
 • Veilig betalen
 • Telefonische klantenservice
 • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
 • 14 dagen bedenktermijn
Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor € 7,99€ 7,99 totaal

Volumekorting

 • Koop 50 stuks voor € 7,49 € 6,19  per stuk(s)
 • Koop 100 stuks voor € 6,99 € 5,78  per stuk(s)
 • Koop 250 stuks voor € 6,75 € 5,58  per stuk(s)

Dit Pin trapmaantje heeft een reinigende werking door de pinnetjes aan de oppervlakte. Een rubberen trapmaantje met de afmetingen 25 x 75 cm en een haak van 3 cm zodat ook de rand en voorkant van de traptrede beschermt worden. Deze trapmaantjes zijn zeer eenvoudig te monteren middels de los bijgeleverde dubbelzijdige tape. Je plakt de dubbelzijdige tape op de trapmaantjes en daarna de trapmaantjes op de trap. Binnen enkele minuten kun je de gehele trap bekleden.

Kenmerken trapmat rubber Pin

✓ Materiaal: 100% rubber
✓ Motief: Pinnetjes
✓ Vorm: rechthoek
✓ Afmetingen: 25 x 75 cm
✓ Dikte: 2 á 2,5 mm
✓ Monteren: met los bijgeleverde dubbelzijdige tape
✓ Geluidsdempend
✓ Anti-slip
✓ Gebruik: voor binnen- en buitengebruik

Installeren rechthoekige trapmaantjes rubber Pin

Om de trapmaantjes op de juiste manier te bevestigen gebruik je losse dubbelzijdige tape met beschermlaag. Deze tape moet je zelf aanbrengen. Wil je weten op welke plekken en hoeveel dubbelzijdige tape je moet gebruiken? Lees de uitgebreide informatie in het montage advies.
Bij het passen van de trapmatten laat je de beschermlaag op de tape zitten, zodat de matten nog niet definitief vast komen te zitten.

Plak de maantjes een voor een vast, door de beschermlaag van de tape afhalen. Maak deze laag voorzichtig los, om de tape op de trapmat intact te houden. Na plaatsing, duw je het trapmaantje stevig vast. Let op: het rubber heeft enige tijd nodig om te hechten aan de dubbelzijdige tape. Oefen zo vaak mogelijk druk uit op de trapmat om de hechting te bevorderen. Pas na 48 uur zal je trapmat stevig vastzitten op je trede.

Rubberen trapmatten met pin structuur

Deze rubberen trapmat is de perfecte oplossing voor zowel binnenshuis als buiten in de regen. Het antislip materiaal en motief voorkomen ongelukken zoals uitglijden. Het pin motief van de trapmat zorgt ervoor dat je schoenen schoon zijn voordat je boven aan de trap komt. Een voordeel daarbij is niet alleen dat je trap er mooi uit ziet, maar ook dat de trapmaantjes beschadigingen verbergen en nieuwe schadeplekken voorkomen.

Specificaties
SKU SSRPIN
EAN 5601570600826
Kleur Zwart
Stel een vraag
Bevestig
 • 14 dagen bedenktermijn
 • Gratis verzending vanaf €10
 • Snelle levering
 • Veilig betalen